
Care este soluția pentru a evita îngrășarea de Paște? Simplu, vei constata că te vei simți sătul și nu vei fi stresat atunci când te cântărești.
De Paște, românii pregătesc diverse preparate, dar mulți se plâng că se îngrașă după cele trei zile de ospăț. Un medic nutriționist explică ce pot face cei care vor să evite acumularea de kilograme în plus în perioada sărbătorilor.

Tradiția românească spune că ouăle roșii, drobulul, salata de boeuf sau carnea de miel nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște, însă majoritatea acestor produse sunt bogate în calorii.
Există persoane care sunt în proces de slăbire și evită să consume produsele tradiționale de Paște. Altele aleg meniuri cu puține calorii sau apelează la alte alternative.
Medicul nutriționist Carmen Durle din Craiova recomandă consumul de apă înainte de masa de Paște, pentru a scădea apetitul. Totodată, consumul de ceai verde poate fi o soluție pentru a evita excesele culinare din perioada sărbătorilor.
După sărbători, medicul Durle recomandă consumul de salate și practicarea sportului pentru a elimina surplusul de calorii acumulat.
Comentarii recente