
O firmă de catering a fost închisă de ANPC după ce un elev a fost spitalizat cu enterocolită. Se pare că carnea nu a fost prelucrată corespunzător.
Un elev din București, de la Școala Gimnazială nr. 64 Ferdinand, a fost internat la spital cu diagnosticul de enterocolită acută. Îngrijorat de situație, părinții au decis să facă o reclamație la Protecția Consumatorilor.

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au efectuat un control la firma de catering responsabilă cu mâncarea servită copiilor de la Școala Gimnazială nr. 64 Ferdinand I din Capitală, după ce unul dintre elevi a ajuns la spital din cauza enterocolitei acute. Părinții au bănuit că mâncarea de la școală ar fi putut fi cauza și au sesizat ANPC.
În timpul controlului condus de șeful ANPC, Cristian Popescu Piedone, angajații firmei de catering au fost criticați pentru condițiile necorespunzătoare de igienă și depozitare a alimentelor. Au fost identificate multiple deficiențe, iar firma a primit o amendă de 25.000 de lei și a fost obligată să remedieze problemele înainte de a-și relua activitatea.
Comentarii recente