
Românii care au revenit acasă după două decenii petrecute în Italia și-au deschis un restaurant.
După două decenii petrecute în Italia, familia Scurtu s-a întors acasă și a decis să se implice în agroturism. În Cormaia, județul Bistrița Năsăud, au deschis un Punct Gastronomic Local numit „La Victorița lu’ Ilie”. Afacerea este condusă de un cuplu de români, care și-a investit economiile într-o bucată de pământ și o casă în stil tradițional. Ideea de a primi turiști străini a venit când câțiva motocicliști nemți au oprit să întrebe unde ar putea mânca. Ilie Scurtu, capul familiei, vorbește două limbi străine datorită lungii sale perioade petrecute în străinătate. Soția sa este o bucătăreasă talentată și turiștii care vizitează casa lor se pot bucura de mâncăruri alese. Până acum, în Bistrița-Năsăud au fost deschise mai multe Puncte Gastronomice Locale.

Comentarii recente