
Nissara și Giuliano, doi străini din Thailanda și Italia, au fost cuceriți definitiv de frumusețea României, așa cum se întâmplă în povestea "cu sare și piper".
Povestea cuplului format din Nissara, o thailandeză, și Giuliano, un italian, care sunt îndrăgostiți de România și de gastronomie, începe în Asia și trece prin Italia, dar se desfășoară în Arad.

Nissara Buntos și Giuliano Scanavino s-au cunoscut în Thailanda și, în urma acestei întâlniri, au decis să deschidă un restaurant cu specific în Arad acum câțiva ani. Motivul venirii lor în România a fost tatăl lui Giuliano, care era deja stabilit aici de mulți ani și se ocupa de afaceri imobiliare și terenuri.
Nissara adoră acest oraș și este bucuroasă că cei doi copii ai lor învață la o școală românească. Ea apreciază faptul că Aradul nu este un oraș prea mare, ceea ce le permite să petreacă mai mult timp împreună și să se concentreze pe restaurant. De-a lungul anilor, Nissara a devenit cunoscută în mai multe țări, fiind invitată să gătească la diverse evenimente în Austria, Germania și Croația.
În restaurantul lor, Nissara este sufletul proiectului din România. Ea gătește și testează fiecare preparat, aducând în farfurie arome îndrăznețe și complexe din Asia sau din Italia, în special din regiunea Piemonte, unde a avut o perioadă de gătit. Ingredientele și condimentele de calitate folosite în bucătăria asiatică aduc un efect afrodisiac, iar preparatele sunt pregătite cu metode tradiționale pentru a evidenția aromele speciale, picantul, iutele, dulcele și acrișorul asiatic.
În ceea ce-l privește pe Giuliano, el este la fel de dedicat ca și Nissara și are o pasiune pentru mâncare de când se știe. El a călătorit mult și a experimentat bucătăria din diferite țări, începând cu bucătăria locală din Alba, Italia, până la Spania, Franța, Germania și Asia. Giuliano are un rol important în restaurant, asigurând muzica, degustând preparatele alături de Nissara și ajutând la servire. El se implică în relația cu clienții și le povestește despre experiențele lor.
Restaurantul lor din Arad, deschis în 2019, a fost inițial cunoscut pentru muzica live, dar, odată cu pandemia, Nissara s-a reinventat și a dezvoltat serviciul de livrare. Restaurantul oferă bufeturi în stil asiatic și regional italian, iar totul este preparat manual de către Nissara și echipa ei. Clienții se simt ca într-o familie atunci când se întorc la restaurantul lor, unde sunt tratați cu mâncare delicioasă și servicii excelente.
Nissara este solicitată să gătească la evenimente în diferite țări și va participa și la conferințe și conferințe de bloggeri culinari în București. Atunci când este plecată, restaurantul este închis, deoarece nimeni nu poate găti la fel ca ea. Cu toate acestea, pe viitor, sora ei, care a venit din Thailanda, va prelua conducerea bucătăriei. Momentan, în restaurant lucrează doar personal străin, din Thailanda și Sri Lanka.
Nissara a fost impresionată de mâncarea din România, care era diferită de cea din Thailanda. Ea a început să gătească preparatele tradiționale din țara ei și a personalizat și mâncarea românească în stilul ei. Friptura de vită la cuptor și sarmalele sunt printre preparatele preferate ale ei.
Comentarii recente