
Comerțul din viitor va include restaurante fără bucătari, unde mâncarea va fi livrată direct de la producător în farfurie.
Un antreprenor român a reușit să revoluționeze piața de desfacere a mâncării din România folosind internetul și infrastructura deja existentă. Unul dintre cei mai importanți jucători din industria locală HoReCa, care deține cea mai mare fabrică integrată de mâncare gătită, a anunțat lansarea unei platforme care va funcționa ca cea mai mare platformă de business to business dedicată industriei horeca din România începând din luna iulie. Toate restaurantele din țară își pot comanda direct din platformă, pot alege zilele de distribuție și pot urmări rutele zizam.ro, obținând un flux continuu de produse proaspete, calitate constantă și preț corect. Dezvoltatorii platformei au redus lanțul de desfacere, oferind prețuri cu până la 60% mai mici și crescând calitatea produselor, considerând că acesta este viitorul comerțului. Platforma reprezintă un disruptor în lanțul de distribuție care implica oameni de vânzări și magazine, fiind totodată un spațiu de recompensă atractiv pentru consumatorii finali. Directorul CarmOlimp, Valentin Șoneriu, a subliniat că platforma promite mâncare bună la cel mai corect preț de pe piață, bazându-se pe corectitudine, inovare și sistemul de gamefication pentru a oferi produse culinare de înaltă calitate la costuri reduse. Acesta a explicat că 60% din prețul produselor se pierde în lanțul de distribuție și că platforma zizam își propune să ofere produse calitative la un preț corect, fiind disponibilă pentru restaurante din toată țara.

Comentarii recente